Programma

Bij de Wilde Vaart bedenken en organiseren de leden zelf hun programma. Een vast onderdeel is het Klein Vaarbewijs. Met het behalen van dit diploma mag er met onze opduwer gevaren worden. Het is een oude gemotoriseerde duwboot die de zeilboten naar verschillende zeilkampen sleept. Voor het onderhoud van de motor wordt ook aandacht besteed aan motorkennis. Hiernaast bestaan de opkomsten uit vele uitjes en gezellige activiteiten, zo zijn we eens gaan duiken en bezoeken we musea of fabrieken.

Ook het Zomerkamp organiseren de leden van de Wilde Vaart zelf. Doorgaans wordt er 7 dagen over de grens gekeken. Een rondtocht in Duitsland, hiken in de Ardennen of kanoen in Frankrijk, er zijn vele mogelijkheden. Op het Noorderlijk Waterkamp verzorgt de Wilde Vaart het bedrukken van kamp T-shirts, met een zelf gemaakt logo.

Laatst bijgewerkt op: 20-11-2006 21:52:53 door Maarten Velde