Nieuws

Nieuwer | Overzicht | Ouder

Klusdag zaterdag 12 oktober
(volgnr. 173) Monday 30 September 2013 / 22:10:26
Ons gebouw wordt momenteel verbouwd, er is al een nieuw dak op gekomen, maar in de komende maanden zal dit verder worden afgewerkt. Ook komen er in het Dolfijnenlokaal boven nog ramen en zal de muur boven die ons scheidt van onze buren worden weggehaald, waarna er een nieuwe brandwerende muur wordt geplaatst. Dit alles zorgt ervoor dat ons gebouw weer de komende jaren vooruit kan.

Om deze trend te volgen, willen wij graag ook de rest van het gebouw opknappen. En hier kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken!
Daarom organiseren wij zaterdag 12 oktober een klusdag, waarbij wij allerlei zaken willen oppakken, van het verven van muren tot het verwijderen van onkruid.

De klusdag zal om 10.00 uur beginnen en tot uiterlijk 18.00 uur duren. Wij verzorgen lunch voor de klussers die er behoefte aan hebben. Dit betekent niet dat de opkomsten zullen vervallen. De opkomsten zullen gewoon doorgaan, alleen zal 's ochtens de ZV-leiding ondersteunen en 's middags De Dolfijnenleiding. Het is ook niet verplicht de hele dag te blijven, u kunt inlopen en weggaan wanneer u het beste uitkomt!

Lijkt je het leuk om hierbij te helpen? Stuur dan een mailtje ter bevestiging en geef hierbij een indicatie van hoelaat tot hoelaat u kunt helpen en of u mee wilt lunchen, dan kunnen wij voor de juiste hoeveelheid hapjes en drankjes zorgen!

Hopelijk zien wij u op de klusdag!

Laatst bijgewerkt op: 16-08-2018 20:36:33 door Halbe Visser 

 naar boven